Hand in hand werken aan ieder talent!

Welkom op de website van obs de Toermalijn.

Obs de Toermalijn is een basisschool voor openbaar onderwijs en valt onder Stichting BOOR te Rotterdam.

De Toermalijn heeft twee locaties die beide zijn gehuisvest in de wijk Zuidwijk, te weten de hoofdlocatie Hijkerveld en nevenvestiging Schere.

Voor ouders of verzorgers die op zoek zijn naar een school voor hun kind, geeft deze site een eerste indruk. Voor een nadere kennismaking nodigen wij u uit de schoolgids door te nemen of een afspraak te maken voor een rondleiding en een gesprek.

Deze website is ook voor onze huidige ouders bedoeld. Onder de diverse tabbladen vindt u nuttige en recente informatie over onze school.

We hopen dat onze site u de informatie biedt die u zoekt.

Team obs de Toermalijn

Rondleiding

Heeft u interesse in een rondleiding en/of wilt u meer informatie over onze school?

Stuurt u dan een mail naar

info@obs-detoermalijn.nl

Wilt u in deze mail de locatie vermelden waar u een rondleiding of meer informatie over wilt.

Wij nemen z.s.m. contact met u op.